Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Másla ke zvěřině > Máslo studené třené

Máslo studené třené

Rozpočet: 25 dkg másla, 2 polévkové lžíce studené vody.

 

Do misky dáme čerstvé máslo, studenou vodu a třeme tak dlouho, až se zpění a zbělí. Pak dáme pěnu na vychlazenou skleněnou misku a podáváme k vařené studené zvěřině, rybám.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
    • Máslo studené třené
    • Máslo bylinkové
    • Máslo zeleninové
    • Křenové máslo
    • Máslo ovocné
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet