- Myslivecká kuchařka
- Polévky ze zvěřiny
- Uzení zvěřiny
- Omáčky, rosoly a aspik
- Majonézy
- Másla ke zvěřině
- Zvěřinové paštiky
- Nádivky
- Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
- Máslové těsto a zvěřinový dort
-
Zvěřina užitkové zvěře
- Jelení zvěř
- Srnčí zvěř
- Daňčí zvěř
- Mufloní zvěř
- Kamzičí zvěř
- Černá zvěř
- Zajíc
- Králík divoký
- Tetřev
- Tetřívek
- Bažant
- Koroptev
- Drop
- Divoký krocan
- Jeřábek
- Lyska
- Sluky
- Divoké husy
-
Divoké kachny
- Divoká kachna pečená I
- Divoká kachna pečená II
- Divoká kachna pečená III
- Divoká kachna pečená IV
- Divoká kachna pečená V
- Divoká kachna pečená VI
- Divoká kachna pečená VII
- Divoká kachna dušená I
- Divoká kachna dušená II
- Divoká kachna nadívaná vařená
- Divoká kachna na paprice
- Divoká kachna s tatarskou omáčkou
- Divoká kachna pečená na zelenině
- Divoká kachna na rožni
- Divoká kachna s játrovou omáčkou
- Divoká kachna I
- Divoká kachna II
- Hašé ze zbytků kachen
- Divoká kachna s banány
- Divoká kachna na grilu
- Divocí holubi
- Kvíčaly
- Škodná zvěř
- TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
- Myslivecké stolování
- Napište nám
- Kniha návštěv