Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Kamzičí zvěř > Kamzičí kotletky

Kamzičí kotletky

Z rakouské kuchyně

 

Rozpočet: 1 kg kamzičího hřbetu, 10 dkg šunky, 2 vejce, citronová kůra, ½ kg strouhanky, 15 dkg másla, sůl.

 

Do nakrájených kamzičích kotlet uděláme po jedné straně hluboké zářezy a do nich vložíme kousky uvařené šunky; kotlety pak trochu naklepeme a osolíme. Rozetřeme vejce s trochou citronové kůry, kotlety obalíme v mouce, vejci a ve strouhance a pečeme na másle do zlatohněda.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
      • Kamzičí hřbet
      • Kamzičí mozeček smažený
      • Kamzičí kotletky
      • Kamzičí játra I
      • Kamzičí játra II
      • Kamzík po tyrolsku
      • Kamzík zadělávaný v hnědé omáčce
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet