Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Lyska > Lyska se sardelemi

Lyska se sardelemi

Z francouzské kuchyně

 

Rozpočet: 1 lyska, sůl, mořidlo, lžička nového koření, 6 sardelí, 10 dkg másla, ½ l kyselé smetany.

 

K úpravě se hodí nejlépe mladí ptáci, zvěřina starých je již příliš houževnatá.

Vykuchanou lysku je nutno nechat několik dní ležet v mořidle. Pak ji vytřeme solí a novým kořením, prostrkáme sardelemi a při pečení na másle podléváme mořidlem a nakyslou smetanou.

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
      • Lyska pečená
      • Lyska se sardelemi
      • Lyska po myslivecku
      • Lyska s omáčkou Merrymeeting
      • Dušená lyska
    • Sluky
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet