Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Zvěřina užitkové zvěře > Sluky > Sluka dušená s cibulí

Sluka dušená s cibulí

Rozpočet: 2 sluky, sůl, 10 dkg slaniny, 1 cibule, 10 dkg másla.

 

Vykuchané, osolené a slaninou dobře obložené sluky zvolna dusíme na másle s pokrájenou cibulí. Zvláště starší sluky takto připravované jsou šťavnatější. Obkládají se žemlí se salmi.

 

 

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
    • Jelení zvěř
    • Srnčí zvěř
    • Daňčí zvěř
    • Mufloní zvěř
    • Kamzičí zvěř
    • Černá zvěř
    • Zajíc
    • Králík divoký
    • Tetřev
    • Tetřívek
    • Bažant
    • Koroptev
    • Drop
    • Divoký krocan
    • Jeřábek
    • Lyska
    • Sluky
      • Slučí salmi
      • Sluka pečená I
      • Sluka pečená II
      • Sluka pečená III
      • Sluka pečená IV
      • Sluka pečená na víně
      • Sluka dušená
      • Sluka dušená s cibulí
      • Sluka pečená na rožni
      • Sluka nadívaná
      • Sluka s vinným zelím
      • Sluka po vídeňsku
      • Slučí prsíčka se žampiony
      • Konzervování sluk
    • Divoké husy
    • Divoké kachny
    • Divocí holubi
    • Kvíčaly
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet