Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka

Myslivecká kuchařka > Polévky ze zvěřiny > Polévka ze starých koroptví

Polévka ze starých koroptví

Rozpočet: 2 staré koroptve, sůl, 20 dkg kořenové zeleniny (celer, mrkev, petržel), pepř.

 

Staré koroptve uvaříme ve slané vodě s polévkovou zeleninou do měkka. Pak vyjmeme, maso sloupneme, pokrájíme na drobné kousky a vložíme do procezené polévky. Zavářky používáme stejné jako do hovězí polévky. Opepříme podle chuti.

 

  • Myslivecká kuchařka
  • Polévky ze zvěřiny
    • Bažantí polévka
    • Polévka z divokého holuba I
    • Polévka z divokého holuba II
    • Polévka ze starých koroptví
    • Polévka koroptví pro nemocné
    • Polévka slučí
    • Polévka myslivecká
    • Polévka čočková se zvěřinou
    • Zvěřinová sedlina do polévky
    • Polévkové knedlíčky z bažantů a koroptví
  • Uzení zvěřiny
  • Omáčky, rosoly a aspik
  • Majonézy
  • Másla ke zvěřině
  • Zvěřinové paštiky
  • Nádivky
  • Zvěřinové grenády, guláše, řízky a krokety
  • Máslové těsto a zvěřinový dort
  • Zvěřina užitkové zvěře
  • Škodná zvěř
  • TROCHU ZVLÁŠTNOSTÍ
  • Myslivecké stolování
  • Napište nám
  • Kniha návštěv

Vyhledávání


© 2012 Všechna práva vyhrazena.
Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode
Úvodní stránka Mapa stránek RSS Tisk
 
Vytvořte si vlastní web zdarma!
Moderní webové stránky za 5 minut
Vyzkoušet